TAPAHTUMATEKNIIKKA


 
Yksi päätoimialoistamme on erilaisten tapahtumien tekninen tuotanto ja toteutus. Palvelumme tapahtuman tekniikan osalta suunnittelun, laitteiston vuokraamiseen ja itse tapahtuman toteuttamisen. Kauttamme järjestyy tapahtumiin tarvittava äänentoisto, efektivalaistus, tila- ja maisemavalaistus, kuvatekniikka, lava- ja näyttämötekniikka sekä lavarakenteet. Palvelemme räätälöimällä koko tapahtuman alusta loppuun tai osallistumalla sen luomiseen jollakin tietyllä osa-alueella.Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja laadukkaat laitteet yhdistettynä vankkaan kokemukseen alalta takaavat pohjan onnistuneelle tapahtumalle – olipa sitten kyseessä yritysjuhlat, häät, bändikeikka tai suuret ulkoilmafestivaalit.

Onnistuneen tapahtumatoteutuksen resepti

 

Suunnittelu tilaajan kanssa

Tapahtumien tekninen toteutus alkaen suunnittelusta, päätyen laitteiston vuokraukseen ja itse tapahtuman toteuttamiseen.


Laadukkaat ja nykyaikaiset laitteet

              takaavat näyttävän ja onnistuneen tapahtuman.


Ammattitaitoinen henkilökunta

Joustavat toimintamallit, säännölliset koulutukset, yhteiset tapahtumat sekä tasapainossa kulkevat edut ja velvollisuudet luovat vahvan pohjan työssään viihtyvälle henkilökunnalle. Kun henkilökunta viihtyy työssään, ammattitaito ja asiakaspalvelu ovat parhaimmillaan. Sitä tarjoamme teille.                      

YHTEYSTIEDOT

Kimmo Kemppainen

Myyntijohtaja

kimmo.kemppainen@noisehouse.fi

0400 551 026

Tero "Terttu" Arnberg

Tekninen tuottaja, äänisuunnittelu

tero.arnberg@noisehouse.fi

0400 692 373


Jukka Lapinharju

Tekninen tuottaja

jukka.lapinharju@noisehouse.fi

050 302 7506

                                Joonas Vilenius

AV-teknikko

joonas.vilenius@noisehouse.fi

040 535 5995