Yksi päätoimialoistamme on erilaisten tapahtumien tekninen tuotanto ja toteutus. Palvelumme tapahtuman tekniikan osalta suunnittelun, laitteiston vuokraamiseen ja itse tapahtuman toteuttamisen. Kauttamme järjestyy tapahtumiin tarvittava äänentoisto, efektivalaistus, tila- ja maisemavalaistus, kuvatekniikka, lava- ja näyttämötekniikka sekä lavarakenteet. Palvelemme räätälöimällä koko tapahtuman alusta loppuun tai osallistumalla sen luomiseen jollakin tietyllä osa-alueella.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja laadukkaat laitteet yhdistettynä vankkaan kokemukseen alalta takaavat pohjan onnistuneelle tapahtumalle – olipa sitten kyseessä yritysjuhlat, häät, bändikeikka tai suuret ulkoilmafestivaalit.

Onnistunut tapahtuma

Tekniikka erilaisiin tapahtumiin

Teidän onnistunut tapahtuma on myös meidän onnistunut tapahtuma. Toimivan kokonaisuuden aikaansaamiseksi olemme aktiivisesti mukana jo tapahtuman suunnitteluvaiheessa ja näin löydämme parhaat tekniset ratkaisut jokaiseen tapahtumaan. Tapahtuman koolla ei rajoitusta, kauttamme hoituu niin pienet kuin suuretkin tapahtumat.

  • Suunnittelu tilaajan kanssa
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Laadukkaat ja toimivat laitteet
  • Pitkä kokemus alalta
  • Myös tiskijukat ja ohjelmat
  • Kaikki saman katon alta

Yhteistyökumppaneita

Event m2

Event m2 on pääkaupunkiseudun parhaita tiloja helposti ja kustannustehokkaasti tarjoava tapahtumatalo. Yhteistyökumppanina Noise House vastaa teknisistä tarpeista tapahtumissa.


Nightclub Graniitti

Yökerhon Graniitin tapahtumat tekee mahdolliseksi Noise Housen ääni- ja valotekniikka.


Hernesaaren Ranta

Kesän puhutuimmassa tapahtumapaikassa olemme mukana vahvalla panoksella. Esiintymislavan ääni- ja valotekniikka, Teltan ja Huvilan ääni- ja valotekniikka, Huvilan kuvatekniikka sekä koko alueen yleisäänentoisto on toteutettu Noise Housen laittein. Operoinnista vastaavat meidän AV-teknikkomme.


Korona

Järvenpäässä sijaitsevan ravintola Koronan tapahtumissa visuaalisen ilmeen takaa Noise Housen valotekniikka.


Virgin Oil

Virgin Oilissa mukavan tapahtumaelämyksen tarjoaa Noise Housen ääni- ja valotekniikka. Myös talon AV-teknikot tulevat kauttamme.


Yhteyshenkilömme

Tero Arnberg
Osastopäällikkö
0400 692 373 tero.arnberg (at) noisehouse.fi

Jyri Jänönen

Tuotanto

0400 419 918 jyri.janonen (at) noisehouse.fi