Noise Housen musiikkiteemaiset ohjelmapaketit tarjoavat piristysruiskeen iltoihin niin ravintoloissa, yökerhoissa, pubeissa kuin yritysjuhlissakin. Teemaohjelmien toteuttamisessa olemme kokeneita konkareita, pelkästään Everybody Dance Now –ysäribileitä on järjestetty jo yli 120 kappaletta ympäri Suomen. Vahvalla ammattitaidolla hyvät bileet!

Olemme luoneet erilaisia teemakokonaisuuksia, joiden avulla saadaan menoa ja melskettä aikaiseksi. Kaikki ohjelmapakettimme ovat koko illan kestäviä spektaakkeleita, joissa yhdistetään teeman mukainen musiikkimaailma, somistus teeman hengessä, lavatekniikka, showtiskijukkiemme huulenheitto ja aktiivinen lavaesiintyminen, erilaiset kilpailut sekä muu teemaan liittyvä erikoisohjelma.

Musiikkiteemaiset ohjelmapakettimme

Ravintoloihin, yökerhoihin, musiikkibaareihin, yritysjuhliin, synttäreille...

 • Piristystä tapahtumiin
 • Musiikkiteemojen ympärille rakennettu
 • Energiset showtiskijukat
 • Kilpailuja ja muuta oheisohjelmaa
 • Teeman mukainen lavasomistus
 • Kokenut ohjelmatoimittaja

EVERYBODY DANCE NOW

 • Me teimme ysäribileitä jo 90-luvulla!

Ysärihuuman edelläkävijä on edelleen täällä! EDN-konseptilla toteutettuna yli 120 keikkaa ympäri Suomen. Ohjelman musiikkiteemana 90-luvun helmet ja hitit. Kahden showtiskijukan vetämä lavashow, jota höystetään teeman mukaisella somistuksella, erilaisilla kilpailuilla ja muulla oheisohjelmalla. Suosittelemme erityisesti yökerhoihin ja ravintoloihin, joissa käy nuorekasta bailuporukkaa sekä yritysjuhliin.


DANCE TO TRANCE

 • Askel ysäristä eteenpäin

2000-luvun vaihteen ja alkupuolen dancet, eurodancet ja trancet koko illan mittaisena musiikkispektaakkelina. Kahden showtiskijukan vetämä lavashow, johon luodaan millennium –teemaa somistuksin. Suosittelemme yökerhoihin ja discoihin aina K18 -paikoista alkaen.


BOOGIE WONDERLAND

 • Aikamatka discon kultaisille vuosikymmenille

Boogie Wonderlandin parissa bailukansa viedään aikamatkalle 70- ja 80-luvuille. Musiikillisena kattauksena toimivat aikakauden kovimmat discohitit höystettynä soulilla, funkilla ja muilla tuon ajan helmillä. Lava somistetaan discohenkeen ja kaksi showtiskijukkaamme tarjoilevat kattauksen lavalta kilpailuiden ja visailuiden kera. Suosittelemme keski-ikäisten yökerhoihin, yritysjuhliin ja erikoisiltoihin (esim. K30/K40 –bileet).


URBAN SOUNDS

 • Rentoa vaihtelua teknon paukkeeseen

Hiphop, R&B, reggae... DJ-kaksikkomme tarjoille levylautaselta miellyttävät soundit, juontaa illan kulkua ja järjestää teemaan sopivaa erikoisohjelmaa. Lava somistetaan teemaan henkeen. Suosittelemme nuorten aikuisten yökerhoihin ja discoihin sekä vaikkapa beachpartyihin.


FIESTA LATINA

 • Jamaikan rytmeistä samban tahteihin

Fiesta Latina on ohjelmapaketti, jossa yhdistetään rennot karibialaisrytmit kiihkeisiin lattareihin. Mukaan mahtuu reggaet, sambat, salsat, reggaetonit ja tietysti uusimmat latinopopit. Kaksi showtiskijukkaamme soittelee rytmit ja lava somistetaan teeman mukaisesti. Suosittelemme yökerhoihin ja discoihin, ulkoilmatapahtumiin ja yritysjuhliin.


LATOKESTIT

 • Näihin biiseihin kaikki osaavat sanat

100% suomalaista musiikkia aina niistä ikivihreistä finhitseistä tämän päivän suomipoppeihin – taattua kuorolaulua luvassa! Kahden tiskijukan vetämän musiikillisen hulabaloon lisäksi iltaan kuuluu tietysti lennokasta huulenheittoa, erilaisia kilpailuja ja tietysti Suomi –aiheinen lavasomistus. Suosittelemme musiikkibaareihin ja sekalaisen musiikin ravintoloihin, yökerhoihin tämä lienee liian junttia meininkiä...


(Born To Be) ROCK

 • Sukkahousuheviä ja ilmakitaraa!

Näissä bileissä ei tekno pauhaa, vaan illan musiikkikattaus koostuu vain ja ainoastaan rockmusiikin eri genreistä. Mukaan mahtuvat niin kasarihevin helmet, hard rockin kovimmat lekat, huikeimmat kitarasoolot kuin ikivihreät klassikotkin. Äijäenergiaa kohottamassa ja erilaisia kilpailuja vetämässä kaksi tiskijukkaamme. Suosittelemme musiikkibaareihin, sekalaisen musiikin ravintoloihin ja yritysjuhlien teemaksi.


NAULA PÄÄHÄN KERHO

 • Perinteistä pubivisaa paremmat kekkerit

Sanavalmis tiskijukkamme yhdistää pubivisojen hyvät puolet, monipuolisen musiikin ja legendaariset sunnarit keskenään. Nämä ovat iltoja, joissa voi tapahtua mitä vaan. Lautapeliturnaus, superbailausta, vitsikilpailu, yhteislauluhetki, tietovisa, uppopallon kisakatsomo, elokuvien tunnusmusiikkimaraton, hyvää ja huonoa huumoria... Musiikillisesti iltaan voi myöskin mahtua melkein mitä vaan. Sillä mennään mitä asiakkaat haluavat ja kassakone laulaa. Suosittelemme erityisesti musiikkibaareihin ja pubeihin.


NOISE DEEJAYS

 • Normaali-illan ja teemaillan välimalli

Kun edellä mainituista teemoista ei löydy sopivaa tai illan teemaa ei haluta rajata liian kapeaksi, niin silloin kehiin astuu Noise Deejays. Musiikillisesti voidaan mukailla tapahtumapaikan normaalia musiikkilinjaa, mutta samalla tuodaan siihen piristystä uunituoreilla klubihiteillä, arkistoista kaivetuilla helmillä, erilaisilla remixeillä, teknisellä taituruudella ja yllättävilläkin bilebiiseillä. Kaksi tiskijukkaamme pistää meiningiksi KÄDET ILMAAN! Tämä paketti sopii paikkaan kuin paikkaan, sillä musiikkilinjaa voidaan hieroa kohdilleen tapahtumakohtaisesti.

Yhteyshenkilömme

Juho Kokkonen

Myynti

040 740 3561 juho.kokkonen (at) noisehouse.fi