Musiikkia laidasta laitaan tai sovitun teeman mukaisesti soitettuna. Meiltä löytyy jokaiseen tyyliin, tilaisuuteen ja paikkaan sopiva tiskijukka. Monipuolinen DJ-kaartimme, kattavat musiikkivalikoimat ja asiakaslähtöinen asenne takaavat hyvät lähtökohdat onnistuneisiin tilaisuuksiin.

DJ-palveluiden osalla toimintamme keskittyy yökerhoihin, ravintoloihin ja musiikkibaareihin, mutta toimitamme ammattitaitoiset soittajat myös keikka- ja limudiskoihin, yritysjuhliin, syntymäpäiväjuhliin, häihin, pikkujouluihin, urheilukilpailuihin ja festivaaleille. Sinne missä tiskijukkaa tarvitaan.

Tiskijukkien lisäksi toimitamme tapahtumiin myös AV-teknikoita vastaamaan asiakkaidemme tarpeista niin äänen, valon, kuvan kuin live-esiintyjienkin suhteen.

Palveleva ja monipuolinen

Ammattitaitoa kaikenlaisiin tilaisuuksiin

Meille asiakas on ennemminkin kumppani. Haluamme olla mukana suunnittelemassa onnistunutta kokonaisuutta niin ravintolamaailmassa kuin muissakin tapahtumissa. Tiskijukkamme saavat jo perehdytysvaiheessa koulutuksen asiakaspalvelun saloihin ja sen avulla he osaavat palvella jokaista toivettaan esittävää bailaajaa hyvin. Yrityksenä olemme puolestaan aktiivisesti mukana ravintolan ohjelman kehittämisessä ja musiikkilinjan suunnittelussa. Samalla innokkuudella toimimme myös yksittäisten tapahtumien suhteen. Teidän onnistunut tapahtumanne on meidän onnistunut tapahtuma.

Toinen suurista valttikorteistamme on monipuolisuus. Monipuolinen DJ-kaartimme yhdessä kattavien musiikkivalikoimien kanssa takaa sen, että riveistämme löytyy oikeanlainen soittaja oikeanlaisella musiikilla varustettuna jokaiseen paikkaan ja tilaisuuteen. Soittajiltamme hoituu kaikenlainen musiikki, olipa sitten kyseessä päivän hitit, rock, suomipop, vanhat klassikot, ysärit, iskelmät, lattarit tai vaikka yhdistelmä näistä kaikista.

  • Asiakaslähtöinen asenne
  • Monipuolinen DJ-kaarti
  • Kattavat musiikkivalikoimat
  • Juontavat tiskijukat
  • Aktiivinen koulutus
  • Kattavat suunnitelmat
  • Musiikkikonsultointi
  • Tekninen osaaminen
  • Muut palvelumme tukemassa

Referenssejä

Club Capital

Helsingin keskustassa sijaitsevassa Club Capitalissa vastaamme AV-teknikkopalvelusta. Henkilökuntamme hoitaa talon tekniikan operoinnin tapahtumissa ja vastaa laitteiston ylläpidosta. Toimitamme Club Capitaliin myös tiskijukkia tilauksen mukaan.


DTM Gay Bar & Nightclub

Pohjois-Euroopan suurin homoyökerho DTM palvelee asiakkaitaan joka ilta Helsingin ytimessä. Noise Housen tiskijukat ja talon omat residentit soittelevat clubin puolella maanantaista sunnuntaihin sekä oman maailmansa tarjoavan Puuma-baarin puolella perjantaisin ja lauantaisin.


Nightclub Graniitti

Riihimäellä sijaitsevassa Graniitissa Noise Housen tiskijukat soittelevat perjantaisin ja lauantaisin. Levylautasella pyörivät tämän päivän kovimmat dancehitit ja tyylikkäimmät klubihitit.


Ravintola Kaivohuone

Legendaarisella Kaivohuoneella palvelemme sekä tekniikan että DJ-palveluiden saralla. Ammattitaitoiset AV-teknikkomme vastaavat talon tekniikan operoinnista ja ylläpidosta, tiskijukkamme puolestaan vastaavat yksityistilaisuuksien musiikista.


Ravintola Musta Härkä

Tiskijukkamme soittelevat Vallillassa sijaitsevassa Musta Härässä keskiviikosta lauantaihin. Kansaa tanssittavat tämän päivän hitit, letkeät hiphopit ja R&B:t sekä tietenkin bailuklassikot.


Ravintola Status

Forssan historiallisella kehräämöalueella sijaitsevassa Statuksessa tiskijukkamme soittelevat perjantaisin ja lauantaisin. Musiikkilinja on aikuiseen makuun suunnattu. Joukkoon mahtuvat uusimmat radiohitit ja menneiden vuosien bailubiisit, niin Suomesta kuin maailmaltakin.


Teatro Bar Bowling Nightclub

Scandic Hotel Vierumäen alakerrassa sijaitsevassa Teatrossa Noise Housen tiskijukat soittelevat pääsääntöisesti torstaista lauantaihin. Musiikkimaailma elää juhlivan asiakaskunnan mukaan uudesta vanhempaan ja popista hittien kautta rokimpaan.


Yhteyshenkilömme

Tom Linden
Palvelupäällikkö
045 616 0784 tom.linden (at) noisehouse.fi

Juho Kokkonen

Myynti

0400 898 018 juho.kokkonen (at) noisehouse.fi